Accessoires

Roger informatiebijeenkomst op donderdag 13 april 2023 in onze winkel in Goes!
Kom meer te weten middels een presentatie gegeven door de professionals van Phonak.
Meld u aan door contact op te nemen met de winkel of via het aanmeldformulier hieronder.

Vindt u het moeilijk om uw collega’s te verstaan?

De moderne werkomgeving stelt hoge eisen aan de vaardigheid om te kunnen communiceren. Helaas zijn veel luisteromgevingen problematisch vanwege de afstand, afleiding tijdens het luisteren en omgevingslawaai. Ontdek hoe Roger microfoons u kunnen helpen op de werkvloer en kijk of u in aanmerking komt voor een productvergoeding.

Kunt u in de les soms niet alles verstaan?

Communicatie is voor een student cruciaal om te slagen. Maar door de afstand tot de sprekers of achtergrondlawaai is het soms moeilijk om belangrijke delen van de les of een gesprek te verstaan. Ontdek hoe Roger ondersteuning bij het horen kan bieden in collegezalen en groepsoverleg, en ontdek of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Kost het u moeite om na uw pensioen een gesprek te voeren?

Of u zich nu in een restaurant, winkelcentrum of thuis bevindt, deelnemen aan gesprekken is een essentieel onderdeel van het leven na het pensioen. In deze situaties is Roger ontworpen om u te helpen communiceren, ongeacht de luistersituatie. Vraag uw audicien hoe Roger kan helpen en of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Inschrijven evenement

Bent u nieuwsgierig naar wat deze accessoires voor uw gehoor kunnen betekenen? 

Graag kijken wij met u mee, luisteren we naar de belangrijke situaties voor u en adviseren wij u de best mogelijke accessoire. 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij een van onze winkels.