Nieuwste hoortoestellen

Phonak Audéo Paradise

 

Herontdek het wonder van geluid

Audéo Paradise is opgebouwd uit gloednieuwe hardware, levert sterke hoorprestaties, bevat verschillende geavanceerde functies en is tevens leverbaar in een oplaadbare versie.

Een hoortoestel dat een ongeëvenaarde hoorervaring biedt:

 

  • Helder natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
  • Spraakbediening met één tik
  • Verbindt met smartphone, tv en meer
  • Slimme apps

Oticon More

De Oticon More hoortoestellen zijn uitgerust met een techniek die maar liefst 12 miljoen verschillende geluidsscènes weet te herkennen. Daarom kunnen ze de meest complexe luistersituaties detecteren en razendsnel analyseren. De daaruit voortkomende resultaten worden in een allesomvattend geheel aan de slechthorende aangeboden. Hierdoor zal deze een natuurgetrouwe geluidswaarneming ervaren en perfect verstaan.

‘’Wat een mooi ruimtelijk geluid! Omgevingsgeluiden zijn goed hoorbaar, maar absoluut niet storend of overheersend. Ik versta alles duidelijk.” Zo reageert een van onze klanten met een complex gehoorverlies, al jaren hoortoestel dragend. Dát is de nieuwe Oticon More geluidskwaliteit! De hoortoestellen zijn zelfs oplaadbaar, dus duurzaam. Geen losse batterijen meer. Ze zijn eenvoudig te koppelen met iPhone of iPad. Dat maakt mobiel bellen of luisteren naar bijvoorbeeld muziek tot een waar genot. Android gebruikers kunnen dit ook, via een kleine accessoire.

Phonak Virto Marvel

Wat u kunt verwachten:
• Verbinding met smartphones – iOS en Android
• Verbinding met veel dagelijks gebruikte elektronica
• Hoortoestellen die gebruikt worden als draadloze stereohoofdtelefoons
• Extra lange streamingtijd met de TV Connector dankzij AirStream Technology

Een hoortoestel met earbud uitstraling!
Elk Virto hoortoestel is op maat gemaakt, zodat deze perfect in uw oor past en aan uw persoonlijke hoorbehoeften voldoet.

Verbinding met smartphones
Phonak Virto Marvel is het eerste op maat gemaakte hoortoestel met handsfree  functionaliteit dat geluid direct streamt vanuit iOS, Android of andere apparaten met Bluetooth®.

Phonak Virto Marvel Titanium 

Virto Marvel-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor gehoorapparaat ooit. Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.

Phonak Virto Marvel-Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen.

Hij is gemaakt van medisch titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.

Het titanium hoortoestel van Phonak bevat de allernieuwste techniek mogelijk voor deze kleine en discrete gehoortoestellen. Hij past zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld.

Wenst u meer te lezen over de Phonak Virto Marvel-Titanium? Klik hier!

Bent u nieuwsgierig wat de nieuwste hooroplossingen voor u kunnen bieden? Onze audiciens leggen dit graag aan u uit tijdens een persoonlijk gesprek in een van onze winkels.

Welke winkel zit het dichtst bij u? Vind ze hier!