Nieuwste hoortoestellen

Phonak Audeo Paradise

Audéo Paradise is opgebouwd uit gloednieuwe hardware, levert sterke hoorprestaties en bevat verschillende geavanceerde functies. Het resultaat?

Een hoortoestel dat een ongeëvenaarde hoorervaring biedt:

  • Helder natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
  • Spraakbediening met één tik
  • Verbindt met smartphone, tv en meer
  • Slimme apps

Phonak Virto Marvel

Wat u kunt verwachten:
• Verbinding met smartphones – iOS en Android
• Verbinding met veel dagelijks gebruikte elektronica
• Hoortoestellen die gebruikt worden als draadloze
stereohoofdtelefoons
• Extra lange streamingtijd met de TV Connector
dankzij AirStream Technology

Een hoortoestel met earbud uitstraling!
Elk Virto hoortoestel is op maat gemaakt, zodat deze perfect in uw oor past en aan uw persoonlijke hoorbehoeften voldoet.

Verbinding met smartphones
Phonak Virto Marvel is het eerste op maat gemaakte hoortoestel met handsfree  functionaliteit dat geluid direct streamt vanuit iOS, Android of andere apparaten
met Bluetooth®.

Phonak Audéo Marvel

Het Phonak Marvel hoortoestel onderscheidt zich niet alleen van anderen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vanwege een combinatie van al zijn functies die nog niet eerder in gehoortoestellen te vinden waren. In de hoortoestellen werken alle geavanceerde technologieën van Phonak in één verbonden systeem samen.

Zo is het nu mogelijk uw gehoorapparaat draadloos te verbinden met u telefoon, telefoon gesprekken te voeren met de Phonak Marvel evenals muziek direct te luisteren.

Naast zijn praktische functies is ook de spraak verstaanbaarheid verbeterd, de kwaliteit van het geluid evenals het geluid in ruis zal makkelijker verstaanbaar worden.

Wenst u meer te lezen over de Phonak Marvel? Klik hier!

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Phonak Marvel voor u? Onze audiciens leggen dit graag aan u uit tijdens een persoonlijk gesprek in een van onze winkels.

Welke winkel zit het dichtst bij u? Vindt ze hier!

Phonak Virto-B Titanium 

Virto B-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor gehoorapparaat ooit. Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.

Phonak Virto B-Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen.

Hij is gemaakt van medisch titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.

Het titanium hoortoestel van Phonak bevat de allernieuwste techniek mogelijk voor deze kleine en discrete gehoortoestellen. Hij past zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld.

Wenst u meer te lezen over de Phonak Virto-B-titanium? Klik hier!

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Phonak Virto Titanium voor u? Onze audiciens leggen dit graag aan u uit tijdens een persoonlijk gesprek in een van onze winkels.

Welke winkel zit het dichtst bij u? Vind ze hier!