Onlangs geïntroduceerd

Phonak Audeo B Direct & Unitron Moxi All

De hooroplossingen met bluetooth zijn al even op de markt, maar met de Audéo B-Direct van Phonak en de Moxi All van Unitron zijn uw hoortoestellen draadloos te bedienen/koppelen met uw smartphone of TV/tablet. De Moxi All is zelfs ook in een oplaadbare versie te verkrijgen. 

- Directe verbinding met smartphones zonder tussenkomst van een streamer
- Hoortoestel gebruiken als draadloze headset voor handsfree telefoongesprekken
- Geweldige TV- geluidskwaliteit met hoortoestellen die worden omgezet in draadloze headset voor de TV
- Eventueel dus ook oplaadbaar 

Ook kunnen smartphone-gebruikers op een flexible en discrete manier het volume of programma van hun hoortoestellen wijzigen. In combinatie met de toestellen bieden de nieuwste apps van Phonak en Unitron de mogelijkheid om hoortoestellen te bedienen, zonder dat er een streamingapparaat aan te pas komt. Dit maakt het gebruik nog gemakkelijker.

Phonak Virto-B Titanium 

Super discreet

Virto B-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor hoortoestel ooit. Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.

Op maat gemaakt en van titanium

Virto B-Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen. Hij is gemaakt van medisch titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.

Volledig automatisch

Virto B-Titanium bevat AutoSense OS™. Deze past zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld.