Onlangs geïntroduceerd

Phonak Marvel

het Zwitserse zakmes voor de slechthorende

De nieuwe Phonak Marvel hoortoestellen zijn een multifunctioneel wonder die een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineren met alle innovaties uit de branche van de afgelopen jaren. Zo zijn oplaadbare toestellen mogelijk, maar ook is uw mobiele telefoon direct te koppelen met uw hoortoestellen, zonder noodzaak van een los kastje om de hals. Door deze directe verbinding kunnen telefoongesprekken en muziek direct naar de hoortoestellen gestreamd worden. Ook voor de TV is dat mogelijk. Maar deze functies waren nog niet samen in één model te vinden. Hierdoor moest u kiezen, een compromis dus. Phonak Marvel maakt hier nu een einde aan.

Phonak Virto-B Titanium 

Super discreet

Virto B-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor hoortoestel ooit. Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.

Op maat gemaakt en van titanium

Virto B-Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen. Hij is gemaakt van medisch titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.

Volledig automatisch

Virto B-Titanium bevat AutoSense OS™. Deze past zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld.