Oticon - OPN (bluetooth)

Maak verbinding met uw wereld

Oticon Opn verbindt rechtstreeks met uw iPhone®, zodat u uw telefoon net als andere mensen kunt gebruiken. Gebruik uw hoortoestel als een stereo headset voor het voeren van telefoongesprekken of stream muziek rechtstreeks naar uw hoortoestel. Bedien het volume en wissel van programma met slechts een tik van uw vingers.

Televisie en muziek

Verander uw toestel in een draadloze stereo hoofdtelefoon en geniet van uw favoriete programma's op het volume dat u kiest. De TV adapter kan met de meegeleverde kabels op vrijwel ieder audioapparaat worden aangesloten. Stereo geluid van de TV streamt rechtstreeks naar uw hoortoestel vanaf een afstand tot 15 meter.

Handsfree telefoongesprekken en draadloze audio

Oticon Opn hoortoestellen kunnen functioneren als een draadloze headset voor telefoons, tablets en computers, met behulp van de ConnectClip.

ConnectClip streamt uw telefoongesprekken rechtstreeks naar uw hoortoestellen, zodat u handsfree kunt praten, waar u dan ook bent. Het werkt met bijna alle mobiele telefoons. U kunt ook draadloos verbinden met uw laptop of tablet voor videogesprekken via Skype — of gewoon voor het afspelen van muziek en audio in uw hoortoestellen.

Voor de vaste telefoon gebruikt de ConnectClip een telefoonadapter. Wanneer uw telefoon rinkelt, drukt u gewoon op de ConnectClip. U hoeft niet eens op te staan om te beantwoorden.

.