Klant ervaringen

Wie kunnen er nu beter hun ervaringen vertellen dan onze eigen klanten?

Wij willen graag, d.m.v. klantervaringen u laten lezen wat een hoortoestel, gehoorbescherming en/of accessoire kan betekenen.

"Ik ben blij, dat ik weer bij All Ears terug ben. 
Ik was op zoek naar een hoortoestel dat aan mijn verwachtingen kon voldoen. 
U gaf aan, dat er een nieuw toestel met nieuwe technieken op de markt was gekomen. Dit was de Phonak Marvel. Na dat ik deze een week op proef had, wist ik al, dat ik deze niet meer wilde missen. 
De geluidskwaliteit is, voor mij, niet te vergelijken met mijn vorige hoortoestellen. 
Je weet niet, wat je hoort!
Het streamen via de connectoren met radio en TV is een waar (stereo) feest, dat ik lang heb gemist. Ik kan weer volop genieten van gesprekken, zowel in rumoerige ruimten als in de auto. De bluetooth koppeling, en de bediening met mijn iPhone zijn geweldig. 
Nogmaals bedankt, Dhr. P"

"Van een flinke wind naar een briesje"
"Mijn Phonak AudeoB hoortoestellen hebben een geweldige windruisonderdrukking die van een flinke wind een briesje maken. Hierdoor kan ik tijdens het wandelen en fietsen blijven verstaan en gezellig kletsen. Ook vanwege mijn oorsuizen past dit toestel goed bij mij! Ik merk het meteen zodra het batterijtje leeg is, dan hoor ik de ruis weer. Op de toestellen kan ik ook accessoires aansluiten die mij o.a. helpen beter te verstaan bij het kijken naar de TV. Met een compilot om mijn nek hoor ik direct het geluid via mijn hoortoestellen."

“Als je eenmaal de lyric draagt ben je verpest voor alle andere hoorapparaten.” De heer H. uit Steenbergen:

"Op maat voor portofoons!
Ik heb voor mijn werk als politie agent, waarbij ik dagelijks een portofoon draag, een op maat gemaakte oordop laten maken. Deze kan ik gemakkelijk aansluiten op mijn portofoon waardoor het dragen tot zeker 9 uur achter elkaar dragelijk wordt. Omdat de pasvorm op maat is valt hij ook niet uit en kan ik mijn omgeving goed blijven verstaan. Wat in veel gevallen erg belangrijk is in mijn werk. Ook kan ik gemakkelijk blijven communiceren met mijn collega’s als ze naast me staan en wordt dus niet mijn oor afgedekt!" - Politie agent, Hellevoetsluis