Phonak Marvel

De nieuwste generatie van de bedrijfseigen Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren¹. De technologie biedt u:

  • De hoogste kwaliteit geluidsstreaming
  • Verbetering van de geluidskwaliteit terwijl de hoorprestaties en het spraakverstaan in stand worden gehouden
  • Herkenning en automatische aanpassing om aan nog meer luistersituaties te kunnen voldoen dan ooit tevoren¹
  • Het eerste hoortoestel ter wereld dat gestreamde signalen classificeert

Binaural VoiceStream Technologie™

Deze unieke Phonak-technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. De verbinding tussen deze twee hoortoestellen zorgt ervoor dat u kunt profiteren van het horen van spraak in beide oren, voornamelijk in een luidruchtige omgeving, aan de telefoon of wanneer de hoortoesteldrager de spreker niet kan aankijken.

Bluetooth-verbinding met smartphones (iOS en Android) of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit

In tegenstelling tot andere beschikbare hoortoestellen, kan de Phonak Marvel rechtstreeks verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone, of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit om zo elk type audio te streamen.

Dit maakt ware handsfree telefoongesprekken mogelijk en er kunnen zelfs telefoonmeldingen worden ingesteld die via de hoortoestellen afgespeeld worden. Marvel biedt stereo-geluidskwaliteit voor het streamen van muziek, video’s, e-books, podcasts en meer.

 

Oplaadbare lithium-ion-accutechnologie

Phonak loopt voorop op het gebied van oplaadbaarheid binnen de hoorsector met de introductie van oplaadbare lithium-ion-accu’s. De accu’s zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. U kunt de hele dag genieten van uw gehoor, inclusief streamen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar met gebruiksvriendelijke laadopties, waaronder de nieuwe Mini Charger Case met standaard USB-C-oplaadaansluiting.

Bent u benieuwd of de Phonak Marvel iets voor u kan zijn? Maak hier een afspraak met een van onze audiciens!