Voor kinderen

All Ears Hoorzorg zet zich ook graag in voor de allerkleinste slechthorende!

Ondertussen hebben onze audiciens al vele slechthorende kinderen begeleid. Velen zijn nu ondertussen al volwassen en hebben al een zeer succesvolle carrière. De meeste kwamen als baby’s bij ons over de drempel in hun kinderwagen.

Dit is best zeldzaam want maar 1,8 op de 1000 geboren kinderen heeft een gehoorverlies van minimaal 40 db en maar 1,1 op de 1000 heeft een dubbelzijdig gehoorverlies van minimaal 40 db.

Het is uiteraard erg belangrijk voor de ontwikkeling dat deze slechthorende klantjes worden voorzien van hoorhulpmiddellen die ze kan laten wennen aan geluid om zo normaal mogelijk op te groeien en te ontwikkelen als alle andere kinderen.
Wij van All Ears zijn trots op die kleintjes en zien dit als zeer bijzondere klantjes waarbij de eerste ontmoeting met geluid ontzettend waardevol is. Een lach op een gezichtje omdat hij/zij je stem hoort, de ogen die wijd open gaan omdat ze verbaasd zijn of reageren met een gil, het is fantastisch!

Omdat dit aanpassingen zijn die niet echt standaard zijn houden wij altijd nauw contact met het AC, eigen artsen en uiteraard de ouders. We kunnen ook wel stellen door onze ervaring dat wij een goede relatie hebben met het Sophia Kinderziekenhuis.

Gelukkig heeft onze voorkeursleverancier van kinder hoortoestellen (Phonak) ook een speciale lijn ontwikkeld: Sky .
Deze hoortoestellen zijn te verkrijgen in sprankelende kleurtjes, ze zijn water, zweet en stofbestendig en zijn voorzien van technologie voor de beste spraakverstaanbaarheid.

Want een kind is geen volwassene!

Wenst u meer informatie hierover? Neem dan contact op via info@allearshoorzorg.nl