Nieuwste hoortoestellen

Phonak Audeo Paradise Life - achter het oor

Waterdichte innovatie 

Dit toestel is ontworpen om mensen onder te dompelen in hun ervaringen met een hoortoestel dat waterbestendig+** is en getest is tot boven IP68 rating voor niet alleen zoet water, maar ook zout– of zwembadwater en zweet.

De Audéo Life wordt geleverd met een draagbare accugevoede inductielader, de Phonak Charger Case Go™, zodat de gebruiker de hoortoestellen gemakkelijk thuis of onderweg kan opladen. De universele connectiviteit geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen.

Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms.

** tot 50 cm diepte

Phonak Virto P-312 - in het oor

In het oor hoortoestel met connectiviteitsfunctie

De universele connectiviteit in de Virto P-312 geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen. Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms. Dragers kunnen oproepen eenvoudig beantwoorden of weigeren met een simpele druk op de knop, zelfs als hun telefoon zich aan de andere kant van de kamer bevindt.

De Virto P-312 kan ook onderscheid maken tussen gestreamde spraak en muziek, een functie die ontworpen is om de luisterervaring te optimaliseren. De op maat gemaakte hoortoestellen leveren een ongeëvenaarde Paradise geluidskwaliteit.

Phonak Audéo Paradise - achter het oor

Herontdek het wonder van geluid

Phonak Audéo Paradise is een hoortoestel wat voorzien is van de allernieuwste en meest geavanceerde techniek. Ook is het mogelijk om de hoortoestellen middels bluetooth te verbinden met uw mobiele apparaten voor een optimale luistersituatie. Tevens zijn de hoortoestellen ook oplaadbaar te verkrijgen.

De audiciens van All Ears leggen dit graag uit!

 

Een hoortoestel dat een ongeëvenaarde luisterervaring biedt:

  • Helder natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
  • Spraakbediening met één tik
  • Verbindt met smartphone, tv en meer
  • Slimme apps

Oticon More - achter het oor

De Oticon More hoortoestellen zijn uitgerust met een techniek die maar liefst 12 miljoen verschillende geluidsscènes weet te herkennen. Daarom kunnen ze de meest complexe luistersituaties detecteren en razendsnel analyseren.

‘’Wat een mooi ruimtelijk geluid! Omgevingsgeluiden zijn goed hoorbaar, maar absoluut niet storend of overheersend. Ik versta alles duidelijk.” Zo reageert een van onze klanten met een complex gehoorverlies, al jaren hoortoestel dragend. Dát is de nieuwe Oticon More geluidskwaliteit! De hoortoestellen zijn zelfs oplaadbaar, dus duurzaam. Geen losse batterijen meer. Ze zijn eenvoudig te koppelen met iPhone of iPad. Dat maakt mobiel bellen of luisteren naar bijvoorbeeld muziek tot een waar genot. Android gebruikers kunnen dit ook, via een kleine accessoire.

Phonak Virto Marvel - in het oor

Wat u kunt verwachten:
• Verbinding met smartphones – iOS en Android
• Verbinding met veel dagelijks gebruikte elektronica
• Hoortoestellen die gebruikt worden als draadloze stereohoofdtelefoons
• Extra lange streamingtijd met de TV Connector dankzij AirStream Technology

Een hoortoestel met earbud uitstraling!
Elk Virto hoortoestel is op maat gemaakt, zodat deze perfect in uw oor past en aan uw persoonlijke behoeften voldoet.

Verbinding met smartphones
Phonak Virto Marvel is het eerste op maat gemaakte, in het oor hoortoestel met handsfree  functionaliteit dat geluid direct streamt vanuit iOS, Android of andere apparaten met Bluetooth®.

Phonak Virto Marvel Titanium 

Virto Marvel-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor gehoorapparaat ooit. Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.

Phonak Virto Marvel-Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen.

Hij is gemaakt van medisch titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.

Het titanium hoortoestel van Phonak bevat de allernieuwste techniek mogelijk voor deze kleine en discrete gehoortoestellen. Hij past zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties. De hoortoestellen hoeven niet handmatig te worden bijgesteld.

Wenst u meer te lezen over de Phonak Virto Marvel-Titanium? Klik hier!

Bent u nieuwsgierig wat de nieuwste hooroplossingen voor u kunnen bieden? Onze audiciens leggen dit graag aan u uit tijdens een persoonlijk gesprek in een van onze winkels.

Welke winkel zit het dichtst bij u? Vind ze hier!