Nieuwste hoortoestellen

Phonak Audéo Lumity - achter het oor

Gesprekken zijn helder met Lumity

Het goed verstaan van spraak blijft onveranderd een grote wens. Phonak Lumity is speciaal ontwikkeld om gesprekken beter te verstaan in rumoer. Sprekers recht voor u en van opzij zijn nu beter hoorbaar door de SmartSpeech™ Technology, een zeer geavanceerd richtmicrofoon systeem. In rumoer vangt u meer op van sprekers in uw directe omgeving zonder uw hoofd te hoeven draaien, een bekend nadeel van traditionele systemen. Daarbij blijft u zich ook beter bewust van uw geluidsomgeving, wat resulteert in ruimtelijker geluidsbeeld met minder luisterinspanning.

De uitstekende direct streaming maakt het telefoneren met smartphone en het beluisteren van de tablet of TV zeer eenvoudig. Dit kan met alle merken (iOS en Android) én u kunt snel wisselen tussen een smartphone en tablet zonder eerst de instellingen in te hoeven duiken.

De belangrijkste eigenschappen voor u op rij:

 • Helder, natuurlijk geluid
 • Beter verstaan in rust en rumoer door SmartSpeech™ Technology
 • Universele connectiviteit via Bluetooth (iOS en Android)
 • Waterbestendige uitvoering
 • Oplaadbaar
 • Mogelijkheid ringleidingstand
 • myPhonak app op de smartphone

Meer hierover lezen? Bezoek de website van Phonak:

Phonak Audeo Paradise Life - achter het oor

Waterdichte innovatie 

Dit toestel is ontworpen om mensen onder te dompelen in hun ervaringen met een hoortoestel dat waterbestendig+** is en getest is tot boven IP68 rating voor niet alleen zoet water, maar ook zout– of zwembadwater en zweet.

De Audéo Life wordt geleverd met een draagbare accugevoede inductielader, de Phonak Charger Case Go™, zodat de gebruiker de hoortoestellen gemakkelijk thuis of onderweg kan opladen. De universele connectiviteit geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen.

Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms.

** tot 50 cm diepte

Phonak Virto Paradise - in het oor

In het oor hoortoestel met connectiviteitsfunctie

De universele connectiviteit in de Virto P-312 geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen. Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms. Dragers kunnen oproepen eenvoudig beantwoorden of weigeren met een simpele druk op de knop, zelfs als hun telefoon zich aan de andere kant van de kamer bevindt.

De Virto P-312 kan ook onderscheid maken tussen gestreamde spraak en muziek, een functie die ontworpen is om de luisterervaring te optimaliseren. De op maat gemaakte hoortoestellen leveren een ongeëvenaarde Paradise geluidskwaliteit.

Phonak Audéo Paradise - achter het oor

Herontdek het wonder van geluid

Phonak Audéo Paradise is een hoortoestel wat voorzien is van de allernieuwste en meest geavanceerde techniek. Ook is het mogelijk om de hoortoestellen middels bluetooth te verbinden met uw mobiele apparaten voor een optimale luistersituatie. Tevens zijn de hoortoestellen ook oplaadbaar te verkrijgen.

De audiciens van All Ears leggen dit graag uit!

Een hoortoestel dat een ongeëvenaarde luisterervaring biedt:

 • Helder natuurlijk geluid
 • Briljant spraakverstaan
 • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
 • Spraakbediening met één tik
 • Verbindt met smartphone, tv en meer
 • Slimme apps