Nieuwste hoortoestellen

Oticon Real - achter het oor

Geluid terug in uw leven brengen

Als het gehoor werkt zoals het hoort krijgen uw hersenen de rijke input die het vereist om de geluiden om u heen te begrijpen. Maar zonder de echte geluiden van het leven kunt u dingen missen. Of het nu de kleine details zijn, of het grote verhaal, uw hersenen zullen harder moe- ten werken om de gaten in te vullen. En dat kan vermoeiend zijn. Daardoor wordt het moeilijker scherp te blijven op elk moment.

Maar nu kunt u de echte geluiden van het leven terugkrijgen – precies en optimaal in evenwicht – met Oticon RealTM.

Geef uw hersenen meer te verwerken

Dat is omdat Oticon Real anders is. Het geeft u betere toegang tot uw volledige geluidsscène door middel van technologie die de natuurlijke manier van werken van uw hersenen ondersteunt. Omdat uw gehoor ertoe doet als u op uw best moet zijn.

Phonak Audéo Lumity - achter het oor

Gesprekken zijn helder met Lumity

Het goed verstaan van spraak blijft onveranderd een grote wens. Phonak Lumity is speciaal ontwikkeld om gesprekken beter te verstaan in rumoer. Sprekers recht voor u en van opzij zijn nu beter hoorbaar door de SmartSpeech™ Technology, een zeer geavanceerd richtmicrofoon systeem. In rumoer vangt u meer op van sprekers in uw directe omgeving zonder uw hoofd te hoeven draaien, een bekend nadeel van traditionele systemen. Daarbij blijft u zich ook beter bewust van uw geluidsomgeving, wat resulteert in ruimtelijker geluidsbeeld met minder luisterinspanning.

De uitstekende direct streaming maakt het telefoneren met smartphone en het beluisteren van de tablet of TV zeer eenvoudig. Dit kan met alle merken (iOS en Android) én u kunt snel wisselen tussen een smartphone en tablet zonder eerst de instellingen in te hoeven duiken.

De belangrijkste eigenschappen voor u op rij:

  • Helder, natuurlijk geluid
  • Beter verstaan in rust en rumoer door SmartSpeech™ Technology
  • Universele connectiviteit via Bluetooth (iOS en Android)
  • Waterbestendige uitvoering
  • Oplaadbaar
  • Mogelijkheid ringleidingstand
  • myPhonak app op de smartphone

Meer hierover lezen? Bezoek de website van Phonak:

Phonak Virto Paradise - in het oor

In het oor hoortoestel met connectiviteitsfunctie

De universele connectiviteit in de Virto P-312 geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen. Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms. Dragers kunnen oproepen eenvoudig beantwoorden of weigeren met een simpele druk op de knop, zelfs als hun telefoon zich aan de andere kant van de kamer bevindt.

De Virto P-312 kan ook onderscheid maken tussen gestreamde spraak en muziek, een functie die ontworpen is om de luisterervaring te optimaliseren. De op maat gemaakte hoortoestellen leveren een ongeëvenaarde Paradise geluidskwaliteit.