Zwem/ slaap/vliegdoppen

Er zijn verschillende senario’s te bedenken waarvoor u of uw kinderen oordoppen op maat zouden willen. Dit kan zijn voor het slapen, het vliegen of ook wel voor tijdens het zwemmen.

Zwemdoppen; voornamelijk bij de kinderen maar ook voor u;

Door problemen met het trommelvlies kan het soms nodig zijn om het contact met water te voorkomen.  Worden de zwemdoppen vaak gebruikt dan is het verstandig om professionele zwemdoppen te laten maken. De levensduur van de zwemdoppen is dan langer en het draagcomfort is veel beter. Wij verzorgen dit graag voor u.

Last van omgevingslawaai tijdens het slapen?

Voor tijdens het slapen worden er speciale oordoppen gemaakt die ook uw slaap comfoor in acht nemen. Met deze slaapdoppen zult u hoge tonen als sirenes, alarmen e.d. nog steeds horen.

Het geluid in het vliegtuig verminderen?

Ook voor tijdens het vliegen kunnen oordoppen op maat een uitkomst bieden. Zo zult u minder omgeving geluiden ervaren en zult u meer ontspannen op uw eindbestemming arriveren.

De audiciens van All Ears Hoorzorg kunnen binnen 15 minuten deze oordoppen op maat maken, wij adviseren wel even een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk hier!