Gehoorbescherming

Werken in te veel lawaai is niet goed. Het is slecht voor je concentratie en veroorzaakt oorsuizen en/of onomkeerbare schade aan je gehoor. Bovendien ontstaan er vermoeidheidsklachten door.

Bij All Ears Hoorzorg leveren we professionele gehoorbescherming, ook wel otoplastieken, op maat voor alle mogelijke situaties. Want gehoorschade is onomkeerbaar en te voorkomen! Ook voor muzikanten is het van groot belang om schade aan het gehoor te voorkomen. Zeker als de muziek een bron van inkomsten is.

Gehoorbeschermers zijn er in zacht en hard materiaal, ze kunnen een kleurtje krijgen en ze kunnen worden uitgerust met een aansluiting op een communicatiesysteem voor onder je motorhelm. Er kan een koordje aan zodat ze om je nek blijven hangen als je ze niet gebruikt, maar ze kunnen ook zo klein gemaakt worden dat je ze niet ziet zitten.

All Ears levert zowel gehoorbescherming aan particulieren klanten als zakelijke klanten.

Tijdens een korte afspraak van ongeveer 15 min kunnen we de gehoorbeschermers / otoplastieken aanmeten. De kosten voor oordoppen op maat varieren van €99,95 t/m €849,95 (dit zijn de speciale actieve oordoppen voor het jagen)