Goede hoorzorg begint bij maatwerk en persoonlijke aandacht

Gezond oud worden willen we allemaal en een goed gehoor speelt daarin een belangrijke rol. Daar weten wij bij All Ears Hoorzorg alles van. Al 30 jaar is All Ears Hoorzorg in Goes een vertrouwd adres waar een vast team, samen met u, op zoek gaat naar een individuele optimale hooroplossing. Sommige cliënten zien we al sinds hun kleutertijd. We zijn ”met hen meegegroeid” en weten wat deze klanten wensen en verwachten. Nieuwe hoortoestelgebruikers kunnen rekenen op onze inzet en uitgebreide expertise. Zo brengen wij het hoorprobleem in kaart teneinde samen te zoeken naar de best mogelijke oplossing. All Ears Hoorzorg werkt met gerenommeerde fabrikanten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over nieuwe technieken die communicatie een stuk aangenamer maken, bijvoorbeeld met draadloze verbindingen via smartphone, tablet en laptop.

Goede hoorzorg vraagt om maatwerk en begint met goede diagnostiek. Kwaliteit van leven, úw leven, staat bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring weten we dat de juiste pasvorm leidt tot het best haalbare resultaat. All Ears Hoorzorg bekijkt daarom het complete plaatje en heeft naast hoortoestellen praktische oplossingen voor op het werk en thuis. Bijvoorbeeld om TV kijken en luisteren makkelijker te maken of gebruik te maken van Phonak Roger ON.
Dit is een slimme draadloze microfoon om beter te verstaan in gezelschappen en op afstand voorbij de 1,5 meter. En er is meer, zoals gehoorbescherming en oordopjes op maat voor zwemmen of slapen.

Kees de Munck is al 25 jaar triage audicien bij All Ears Hoorzorg in Goes en geeft op een persoonlijke manier invulling aan zijn werkzaamheden. “Samen met de cliënt zoeken naar de best mogelijke hooroplossing door het toepassen van de meest recente inzichten en hoortoesteleigenschappen. Ervaringen uitwisselen tijdens een vrijblijvende proefperiode en optimaliseren waar nodig. Pas content zijn als een cliënt zijn tevredenheid over de hooroplossing met je deelt. En daarna natuurlijk met regelmaat opnieuw inventariseren gedurende de jaren, want een gehoorverlies en omstandigheden zullen veranderen.”

Inmiddels maakt Mirjam Griffioen als triage audicien en Lyric specialist deel uit van het vaste team in Goes na het voltooien van haar vakopleiding medio 2021. Hiermee is de technisch hoogwaardige hoorzorg verder gewaarborgd en bestaat de optie om op korte termijn op de juiste wijze te worden geholpen. Deze manier van werken geeft ons ook de mogelijkheid om cliënten, indien nodig thuis te bezoeken.

Ons eerste aanspreekpunt in Goes is Lies Spaink. Zij zorgt voor een hartelijke ontvangst en bezit een uitgebreide kennis door een jarenlange ervaring in “hoortoestellenland”. Zij is tevens specialist op het gebied van gehoorbescherming.

All Ears Hoorzorg helpt met het kiezen van de juiste hooroplossing voor úw situatie. Daarnaast bieden wij bij elk hoortoestel 5 jaar service, garantie en onderhoud. Zo zorgen wij dat uw hoorprobleem u niet belemmert om te genieten van alles om u
heen.

We zien u graag in onze winkel aan het Schuttershof in Goes.
En kunt u niet naar ons komen dan bezoeken wij u graag thuis!