Maak kennis met…. Marlies Goossen

We zitten rond de tafel met Marlies Goossen, een energieke creatieveling met een nieuw ontwikkelde passie voor geluid. Begonnen in de winkel in Oostburg als verkoop en administratief medewerker samen met audicien Eveline en nu zelf audicien in opleiding in Terneuzen. De ondersteuning en het vertrouwen vanuit All Ears Hoorzorg haalt het beste uit haar medewerkers. Marlies voelt zich hier erg thuis vanwege de Zeeuwse mentaliteit, de fijne sfeer onder de collega’s en de uitstekende service richting klanten.

“Je stelt altijd van die bijzondere vragen! Waarom ga je niet de opleiding tot audicien doen? Je gaat al zo de diepte in.” Het is een quote van haar collega Eveline die Marlies is bijgebleven. Het liet haar niet los.“Ik twijfelde erg of ik dat zou kunnen, maar toen later een audicien stopte in Terneuzen kwam de vraag weer. De collega’s hadden het volste vertrouwen in mij en daardoor ben ik erin gesprongen.” Ondertussen is Marlies bijna klaar met de versnelde opleiding van anderhalf jaar. Het is hard werken, maar ze krijgt er ook energie voor terug.

Eigen weg vinden

Marlies wordt begeleid door collega’s Mirjam en Erik.“Ze zijn beide een enorme bron van kennis, ieder met een geheel eigen klantenbenadering. Zo is Mirjam op een goede manier heel direct en Erik heeft een visuele manier van uitleggen door alles uit te tekenen. Ondertussen leer ik langzaam mijn eigen weg te vinden.” Bij All Ears Hoorzorg staan de behoeften van de klant voorop, wat betekent dat er actief moet worden doorgevraagd.“We bespreken met klanten bijvoorbeeld hun dagelijkse bezigheden, hun sociale contacten en hobby’s, om een goed voorstel te kunnen doen voor een oplossing. Daarbij spelen prijs en kwaliteit een belangrijke rol.”

Waardevol

Goedhorenden hebben vaak zelf niet in de gaten hoe waardevol geluid is. Marlies beseft dit steeds meer.“Ik ben graag buiten en kan altijd intens gelukkig worden van het fluiten van de vogels. Door mijn werk bij All Ears Hoorzorg ben ik dit extra gaan waarderen. Laatst had ik een klant die door nieuwe hoortoestellen haar dochtertje weer kon horen fluisteren in haar slechte oor. De tranen sprongen direct in mijn ogen. Heel bijzonder om daar getuige van te mogen zijn.”